Vår produksjon

M-KAEs kolleksjoner er designet og produsert i samarbeid med våre fabrikker i Portugal og Shenzhen, Kina.
M-KAEs kolleksjoner er bygget for å kunne bæres gjennom ulike årstider. Fokuset i kolleksjonene er ikke på å følge trender, men på design av høy kvalitet som sitter godt og kan brukes sesong etter sesong. Med hver kolleksjon gjenintroduserer vi essensielle elementer i nye farger og kvaliteter. Disse danner bl.a. grunnlaget for en suveren garderobe.
Ved å besøke våre leverandører og være i aktiv kommunikasjon med dem daglig, har vi bygget sterke og pålitelige relasjoner gjennom hele produksjonsprosessen.

Begynnelsen

For oss er det veldig viktig å være transparent med deg. Gjennom vår svenske agent samarbeider vi med en produsent i Shenzhen. Agenten vår bodde i Shenzhen og studerte mandarin i årevis og fikk et sterkt forhold til produsenten og industrien. Hun reiser fortsatt for å besøke produsenten vår med jevne mellomrom, og det er viktig for oss at alle våre produkter er laget under gode forhold.

Fremtidig produksjon

I mars 2022 dro vi til Portugal for å finne de perfekte leverandørene for vår fremtidige produksjon. Målet vårt var å finne en leverandør som kunne lage den beste kvaliteten og det fineste materialet. Turen var en suksess og vi fant vår perfekte match.

Produksjon

Å besøke fabrikker i Portugal gir en unik mulighet til å se de ulike trinnene i produksjonen første hånd. Under besøket ble vi vist rundt på fabrikkene og introdusert for de hyggelige menneskene som jobber der.

Vi så prosessen med å produsere en strikk fra start til slutt, inkludert bruk av avansert teknologi og tradisjonelle teknikker. Det er en fin måte å forstå det harde arbeidet og dedikasjonen som ligger i å lage produkter av høy kvalitet.

Bærekraft

Portugal har en rik historie med håndverk og er kjent for sin produksjon av høykvalitetsvarer, oppmerksomhet på detaljer og engasjement for kvalitet. Materialene kjøpes ofte lokalt, noe som gir en mer bærekraftig produksjonsprosess.

Vi er utrolig stolte over at våre fremtidige kolleksjoner er etisk produsert i Portugal.