Ofte stilte spørsmål

Bestillinger & Betalinger

Dessverre vet vi aldri om vi kommer til å fylle på varene våre, det avhenger av populariteten og også av fabrikken vår. Vi anbefaler at du velger varen eller varene du liker før de blir utsolgt.

Vi gjør vårt beste for å veilede deg med vår størrelsesguide og i beskrivelsen av hvert produkt. Hvis et produkt avviker i passform, se produktbeskrivelsen for mer informasjon og veiledning om passformen. Du kan alltid kontakte oss via chat-boblen nederst på nettsiden.

Så snart din bestilling er lagt inn vil du motta en ordrebekreftelse pr. post. Når bestillingen er sendt fra vårt lager, vil du motta en e-post med sporings-/sporingsinformasjon.

Du kan bruke følgende betalingsmåter for å handle på M-KAE.no:

Visa
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
ApplePay
GooglePay
ShopPay
Klarna

M-KAE har ikke tilgang til kredittkortinformasjonen din. Kun vår leverandør av betalingsløsninger har tilgang til dataene dine. Din personlige kontaktinformasjon behandles alltid konfidensielt og vil ikke bli gitt videre til andre.

3D Secure er en sikkerhetsautentisering utviklet av Visa og Mastercard med det formål å minimere nettsvindel Hvis du har problemer med å bruke 3D Secure, anbefaler vi at du bruker PayPal-kontoen din i stedet.

Kjøpsbeløpet vil bli trukket fra bankkontoen din når vi fullfører bestillingen din.

Dersom vi ikke klarer å levere bestillingen din på grunn av avvik på vårt lager, vil du bli kontaktet av e-post eller telefon så snart som mulig. Vi forbeholder oss retten til å kansellere bestillingen din hvis beholdningen vår var feil på tidspunktet for bestillingen.

Shipping

Ja, vi tilbyr forsendelse til hele verden.

Fraktkostnadene vil bli lagt til ved kassen og kan variere fra land til land. Priser legges til ordren i forbindelse med utsjekking. Klikk henne

Levering i Norge sker inden for 2-3 hverdage. Leveringer for vanlig service i Europa er 3-5 hverdage og 6-8 dager for ordrer uten for Europa. (For ekspreslevering 2-3 dage). Noen steder i verden kan forventes en lengre leveringstid. I ekstra reiseperioder av året som f.eks. helligdage og utsalg kan du oppleve en lengre leveringstid generelt.

Så snart vi begynner å pakke bestillingen din, sender vi deg en e-post som bekrefter forsendelsen med leveringsdetaljer og en lenke for å spore bestillingen din online. Vær oppmerksom på at det kan ta opptil 24 timer før sporingsinformasjonen lastes opp.

Returnerer

Følg denne lenken for retur

Ved utsolgte varer vil du bli kontaktet på telefon eller e-post av vår kundeservice.

Hvis du har ombestemt deg, kan du gjerne returnere bestillingen til oss. Vi har en 30-dagers returrett, som betyr at du har 30 dager på deg til å be om en retur etter mottak av varen.

Hvis du ikke lenger har originalemballasjen, kan du returnere bestillingen din med eventuell annen emballasje så lenge den er forseglet riktig slik at du unngår å miste varen(e).

I travle perioder kan det imidlertid ta opp til 5 dager før vi behandler returer. Du vil motta en e-post som bekrefter kjøpet ditt når returen er behandlet.

Andre ting

Vi elsker å høre fra deg og vi ønsker virkelig å hjelpe deg. For å få den hjelpen du trenger, kan du kontakte oss via vår kontaktside eller sende oss en e-post på hello@m-kae.no. Vi hjelper deg gjerne!