OM M-KAE

Etter flere års hardt arbeid og forberedelse til lanseringen, fikk M-KAE endelig sin allerførste kolleksjon i april 2018. Grunnleggeren av merket er Maria Kragmann, også kjent som en dansk influenser. Siden vi startet M-KAE har vi anstrengt oss etter tidsløst design, elegante og klassiske key pieces, alt sammen i den høyeste kvalitet og til overkommelige priser.

Maria Kragmann; "M-KAE har vært en drøm for meg siden jeg var en liten jente. Jeg har alltid vært den mest kreative personen i min familie, og man kunne alltid finne meg på rommet, hvor jeg tegnet i timevis. For jeg trenger ikke fokuset på at det skal være dyrt eller handle om hva som er trendy. M-KAE handler om akkurat det jeg elsker og har lyst til å gå med. Klær fortjener å bli brukt, beholdt i mange år og ikke minst fortjener det å bli elsket. Jeg elsker å få alle M-KAE jenter til å føle seg vakre og fantastiske."

PRODUKSJON OG BÆREKRAFT

For oss er det veldig viktig å være transparent for deg. Gjennom vår svenske agent samarbeider vi med en produsent i Istanbul og Shenzhen. Agenten vår bodde i Shenzhen og studerte til og med mandarin i årevis og har skapt et sterkt forhold til produsenten og industrien. Hun reiser fortsatt jevnlig for å besøke produsenten vår og det er viktig for oss at alle våre produkter produseres under gode forhold. Vår produsent er WCA-sertifisert (Workplace Conditions Assessment).

Vi fokuserer på å lage produkter i kvalitetsstoffer av høy standard, alltid med en bærekraftig tilnærming fra kjøp av fiber til sluttproduksjon. Vi tror på å kjøpe mindre og bære mer. Vi vil oppdatere denne delen etter hvert som vi fortsetter å utvikle merkevaren og kolleksjonene våre.